Forsendelse og retur

Forsendelse og retur

FORSENDELSE:

Foreløpig er det kun mulig å hente produktene dine på Øster Hus Arena, mandag-fredag 08:30 til 16:00. Varen vil bli tilgjengelig i løpet av 1-2 dager.

For å få sendt en vare, kontakt oss på [email protected]

VILKÅR OM RETUR:

Dersom du er misfornøyd med kjøpet ditt, det er mangler med kjøpet, eller du angrer på kjøpet, så har du standard 30 dagers returrett. - Varene skal returneres innen 30 dager. - Varene skal ikke være brukt, slitt eller vasket. - Varene skal returneres med originale merkelapper mm.

30 DAGERS ANGRERETT:

Når du handler hos http://shop.sandnesulf.no har du normalt 30 dages angrerett, hvor du kan meddele oss at du angrer kjøpet og deretter returnere varen til oss.

Angreretten gjelder fra den dagen du har mottatt varen. Hvis fristen utgår på en helligdag, lørdag, grunnlovsdag, julaften eller nyttårsaften, forlenges fristen til den følgende hverdag.

Du må etter mottakelsen kun håndtere varene på en måte som lar deg fastslå varenes art, egenskaper og måten de fungerer på.

HVORDAN RETURNERE:

Ved tilbakelevering bør du sørge for at varene er forsvarlig innpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varene inntil vi mottar den. Spar derfor på kvitteringen fra speditør samt evt. track and trace-nummer.

Du må selv betale utgiftene ved tilbakelevering av varen når du angrer kjøpet.

Vi forventer at du sender varene raskest mulig etter at du har gitt beskjed om anger, og du må sende dem i retur senest 14 dager etter at du har angret.

TILBAKEBETALING:

Vi tilbakefører beløpet på foretrukken måte for kunden, normalt ved bankoverføring.

Merk:

Du kan miste kjøpsbeløpet ditt helt eller delvis. Det skjer dersom varens verdi er forringet fordi

- du reelt har tatt varen i bruk - den har blitt skadet mens du hadde ansvaret for den - du har håndtert varen på en annen måte enn det som var nødvendig for å kunne fastslå varenes art, egenskaper og måten de fungerer på - du har ikke fulgt begrensningene i angreretten som følger av plombering, varetype m.m.

ANNULERING AV ORDRE:

Sandnes Ulf kan annullere en ordre hvis det ikke er mulig å levere den bestilte varen. Du vil bli underrettet dersom en slik situasjon skulle oppstå, hvor du vil ha valget mellom om å få refundert beløpet, eller bestille en vare til samme verdi som den annulerte varen.

REKLAMASJON:

Hvis det er noe galt med varen:

Ditt kjøp av omfattet av den norske kjøpslov, deriblant mangelreglene. Det betyr at du enten kan få en mangelfull vare reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke er oppstått som følge av en feilaktig bruk av produktet eller annen skadegjørende atferd.

Du må reklamere innenfor ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så raskt som mulig, og innen 2 måneder etter at feilen ble oppdaget.

Du kan reklamere ved å kontakte oss via e-post til [email protected]